Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Pályázati felhívás a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása terén kialakult jó gyakorlatok megosztására

2011.03.29
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása terén kialakult jó gyakorlatok megosztására


Az mtd Tanácsadói Közösség-et működtető mtd Tanácsadó Kft. egy társadalmi célú üzleti vállalkozás. Tanácsadási, képzési tevékenységünkkel, évenkénti kutatásunkkal és az azt követő szakmai konferenciával támogatni kívánjuk a munkaerőpiacon hátránnyal élő, dolgozni kívánó személyekre nyitott, befogadó szervezeti kultúrák kialakulását, elterjedését. Hisszük és tapasztaljuk, hogy az üzleti célokkal harmonizáló, tudatosan felépített, stratégiailag megalapozott esélyegyenlőségi intézkedések, nagyban hozzájárulnak a vállalatok pozitív társadalmi megítéléséhez, CSR tevékenységük sikeréhez.

Örvendetesnek tartjuk, hogy napjainkban egyre több vállalat ismeri fel a sokszínű munkaerő alkalmazásában rejlő gazdasági előnyöket, és tesz erőfeszítéseket azért, hogy foglalkoztatási gyakorlatát befogadóvá tegye. 2010-től az állami szabályozás hatására, a szervezetek életében kiemelt szerepet kapott a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának sikeres gyakorlata. Erre válaszként, éves benchmark kutatásunkat és szakmai konferenciánkat is e téma körbejárásának szenteltük.

Jelen felhívásunk egyaránt vonatkozik a nagyvállalatokra, valamint a kis- és középvállalkozásokra, intézményekre és arra ösztönzi az ország különböző régióiban működő szervezeteket, hogy osszák meg velünk a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását célzó jó gyakorlataikat. A kérdésekre beérkező válaszok feldolgozását, elemzését és egy szakmai bizottság általi értékelését követően az mtd május 26-án tartandó II. Esélykonferenciáján közzéteszi és díjazza a 3 legjobbnak vélt foglalkoztatási gyakorlatot, továbbá színvonalas konferencia kiadványában részletesen bemutatja az összes jó gyakorlatot.

Reméljük, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a cégek közötti további párbeszédhez, eszmecseréhez a témában. A kérdőív kitöltése egyben segítheti a cégeket az esélyegyenlőségi terveikkel kapcsolatos kérdések végiggondolásában is.

A kitöltött kérdőívet e-mailben: info@mtdtanacsado.hu , vagy levélben küldhetik el nekünk.
Cím: mtd Tanácsadói Közösség, H-1094 Budapest, Angyal u. 13.

Beküldési határidő: 2011. március 31.

További felvilágosítás: Németh Juditnál kérhető
e-mailben: nemeth.judit@mtdtanacsado.hu vagy telefonon: (06-30) 201-1199
http://www.mtdtanacsado.hu, http://www.eselykonferencia.hu