Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

7 nap/6 éjszakás turnusban kedvezményes táborozási lehetőség hátrányos helyzetű gyermekek számára

2011.03.29

7 nap/6 éjszakás turnusban kedvezményes táborozási lehetőség hátrányos helyzetű gyermekek számára

Pályázók köre:
Családsegítő szolgálatok, és hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó társadalmi szervezetek

Pályázat benyújtásának módja: mellékelt adatlapon faxon, postai úton vagy e-mailen

Pályázat benyújtásának határideje: 2011. június 11.

Elbírálás határideje: folyamatos elbírálás

Pályázat tárgya:
15 fő (21 000 Ft/fő) befizetett tanuló után 5 fő ingyenes, 30 fő befizetett tanuló után 10 fő díjmentes táborozása (eltérő létszám estén a kedvezmény arányosan vehető igénybe)
A tábor részvételi díja: 21 000 Ft/ fő, mely tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést, és az általunk szervezett programokat, nem tartalmazza az útiköltséget, a strandbelépőt (jó idő esetén 2 alkalom - 800 Ft/alkalom).

Ideje:
I. 2011. július 2-július 8.
II. 2011. augusztus 06-augusztus 12.

Tábor leírása: IDŐKAPSZULA TÁBOR
Az idei nyáron kalandozni fogunk az időben, időszámításunk előtti évezredektől - napjainkon át - a jövőig! A táborozók egy történelmi időutazás részesei lehetnek, melynek során minden nap egy-egy történelmi korszakba repítjük el őket.

Ízelítő programjainkból: Minden nap más történelmi korszakot idézünk fel (Ókori Egyiptom, Lovagkor, Felfedezések, XX. század, a jövő... stb.) melyekhez kapcsolódva különböző játékok, foglalkozások, vetélkedők során megismerjük az adott kor kultúráját, eseményeit. Ezeket egészítik ki a tematikához szorosan nem kapcsolódó, egyéb programjaink: "vízi röpi", kirándulás, mozi, diszkó, tábortűz, gitáros daltanulás, strandolás, karaoke-party stb. A programok minden nap délelőtt, délután és este kerülnek megrendezésre.

Tábor helyszíne: Bogács, Dél-Borsod egyik legszebb települése. A Bükk hegység lábánál, a Hór- és a Szoros patak völgyében, a történelmi Eger és a matyó művészetéről híres Mezőkövesd között fekszik. A természeti látnivalókban és régi emlékekben bővelkedő község hírnevét az 1958-ban talált termálvíz alapozta meg, ami 2001 óta gyógyvíz. A fürdő nyolc medencéjéből egy feszített víztükrű, egy gyerekmedence, a többi pedig termálvíz. A falu határában horgásztó található. A Bükki Nemzeti Park közelsége, gazdag madár- és állatvilága, erdős tájai révén ragyogó alkalmat nyújt kisebb-nagyobb kirándulásokra, gyalogtúrákra a természetjáróknak.Pályázattal kapcsolatos további információk a 06-30/9643-626-os telefonszámon kaphatók, vagy a kokolyszi2@gmail.com, kokolyszi@kokolyszi.hu e-mailcímen.
honlap:
http://www.kokolyszi.hu


Pályázatot kiíró szervezet:
Környezetvédő Kölykök Szabadidő Egyesület
1134 Budapest
Lőportár u. 7. II. emelet 8.
Tel.: 06-30/9643-626
e-mail: kokolyszi@kokolyszi.hu, kokolyszi2@gmail.com
http://www.kokolyszi.hu